Firmabilerne ude foran bygningen
Dansk Højtryk Jens Brok
Dansk Højtryk bygning Haarby
  • KENT Hedvandsrenser Dansk Højtryk
  • KENT Koldtvandsrenser Dansk Højtryk
  • Kloakspulere delux
  • Spulehåndtag Højtryk
  • Spulerør
  • Højtryksslanger
  • Dewitt kemisprøjte udsolgt

Højtryksrenser >>>

Hos Dansk Højtryk A/S specialiserer vi os i at kunderne har den bedste og hurtigste ydeevne indenfor højtryksspuling. Hos os kan du finde hedvandsrenser, koldtvandsrenser, benzin højtryksrenser, hotbox, kloakspuler samt højtrykstilbehør og -reservedele.

Det er også muligt at finde brugte højtryksrensere her på webshoppen. Dansk Højtryk A/S opkøber også brugte højtryksrensere, kontakt os på telefon 70 12 12 70.

Tilbehør og reservedele  >>>

Højtryksrensere bliver brugt under mange forskellige forhold og på mange forskellige overflader. Så for at tilpasse højtryksrenseren bedst muligt til dit arbejde er tilbehøret den bedste og billigste mulighed.

Vi sælger alt fra spulehåndtag og spulerør for hvis afstanden fra operatør og den beskidte overflade er for langt væk eller for tæt på, så er en ny højtrykslanse f.eks. en god løsning på problemet.

Bestil service >>>

Vi giver også dig som kunde muligheden for at bestille almindelig service eller reparation, ved at klikke ind på siden ”Bestil service” i menuen i toppen. Det er vigtigt at sørge for at din højtryksrenser ikke kører med mislyde eller en mistænkelig opførsel, da dette kan skade din højtryksrenser. Dansk Højtryk A/S reparerer og servicere alle mærker indenfor højtryksrensning.

Ved service sørger montøren for at der bliver skiftet olie og oliefilter samt elektroder og oliedyse i tilfælde af hedvandsrensere. Mere kan læses på siden Bestil Service.

Kloakspuling >>>

Vi hos Dansk Højtryk A/S forstår at kloakspuleren skal være en trofast arbejdspartner uden sygedage, derfor har vi udvalgt de kloakspulere, som vi mener, er perfekte til enhver der arbejder indenfor kloakservice. Med en vandtank på 360 liter, er der mere en nok vand til at løse opgaven.
Alle vores kloakspulere kommer med mulighed for 100% kontrol via fjern- så vel som manuel betjening. Alle vores kloakspulere yder også mere en 20 hestekræfter samt mere en 60 liter i minuttet. Det sørger for at kloakspuleren uden problemer kan fjerne selv det værste indgroede snavs.

KENT forhandler

Dansk Højtryk A/S har blandt andet været salgs- og servicepartner for KENT Højtryksrensere siden 2009. KENT’s højtryksrensere er perfekte for industri da de er simpelt og solidt opbygget, til de stærkeste priser på markedet.

Da højtryksrenserne fra KENT er så simpelt opbygget, spare vores kunder på reparationer og reservedele er altid på lager hos os. Vi hos Dansk Højtryk A/S har en stor tiltro til både KENT og deres produkter, da vi har haft erfaring med firmaet og højtryksrenserne siden år 1995.

Om Dansk Højtryk 

Dansk Højtryk A/S blev oprettet i 2013 og startede ud med at være placeret i Assens 5610. Men 3 år efter flyttede vi til Haarby, hvor vi stadig hører til. Jens Brok, som oprettede Dansk Højtryk A/S, har haft erfaring med KENT Højtryksrensere siden år 1995, hvor han startede et firma der hed JB Højtryk.

Vi forhandler højtryksrensere over hele Danmark, hvor vi også sørger for service og reparation af rensere, hvis problemer skulle opstå.

Nu har Dansk Højtryk A/S kontor og værksted ved Trunderupvej 1A - 5683 Haarby, hvor vi fra tiderne 7-16 er klar til at tage imod kunder.