Brugte Højtryksrensere Opkøbes

Dansk Højtryk A/S tilbyder dig en nem og hurtig måde at komme af med din gamle højtryksrenser eller kloakspuler, hvis I leder efter en ny eller hvis den bare står og samler støv.

Det betyder ikke noget om højtryksrenseren er købt eller serviceret hos Dansk Højtryk A/S, det kan endda være hvilket som helst mærke inden for højtryksspuling, Dansk Højtryk A/S er altid interesseret i at købe brugte højtryksrensere.

I de fleste tilfælde kommer vi og henter højtryksrenseren, ved afhentningen tjekker vi højtryksrenserens stand og finder derved ud af om vi kan købe den.
Læg mærke til at endelig pris først er givet, når vi har set højtryksrenseren og i nogle tilfælde testet den. Vi er i stand til at give en cirkapris over telefonen eller via email, men cirkaprisen er os 100% uforpligtende.

Hvis højtryksrenseren ikke virker, så kan vi i de fleste tilfælde stadig komme forbi og finde ud af om vi er interesseret.  
For det meste gør det ikke noget om højtryksrenseren har nogle fejl og mangler, uforventede eller uoplyste fejl og mangler kan dog forringe eventuelle cirkapriser givet af Dansk Højtryk A/S.

Hvis du er interesseret, så er du meget velkommen til at ringe på vores servicetelefon 70 12 12 70 eller via mail på info@danskhojtryk.dk.

Når Dansk Højtryk A/S køber en brugt højtryksrenser, så kommer højtryksspuleren på vores værksted, hvor vores autoriserede KENT reparatøre begynder at fejlfinde den efter mulige uforventede fejl og mangler. Hvis sådanne fejl og eller mangler skulle være til stede; repararere vi højtryksrenseren og evt. erstatter højtryksrenserens mangler. Til sidst rengør vi højtryksrenseren, så den bliver klar til brug igen.

Dansk Højtryk A/S opkøber højtryksrensere og kloakspulere over hele Danmark.