Gulvvasker

Hos Dansk Højtryk A/S finder du nogle solide og professionelle overfladevaskere til alle former for industri. Arbejder du med at rense terrasser eller at vaske gulve i diverse værksteder, så er overfladevaskerne her på siden et optimalt valg for at opnå det ønsket resultat hver gang.

Maskinkræfter

Overfladevaskere yder deres bedste på hårde underlag såsom fliser, betongulve, træ eller linoleum og bør ikke anvendes på underlag såsom gulvtæpper. Det smarte ved en overfladevasker er, at det kræver minimalt arbejde, og du sparer samtidig også tid – især hvis området er stort. Dette sparer fysiske kræfter såvel som firmaets ressourcer.

De fleste gulvvaskere er i stand til at spule både med højtryk og med varmt vand. Sættes de derfor sammen med et hedvandshøjtryksanlæg eller en Hot Box, så vil de være i stand til at fjerne selv det værste indgroet snavs og alger. Knofedt er ikke længere nødvendigt – lad bare maskinen trække det tunge læs, og få et rent resultat.
Alle vores gulvvaskere er bygget i rustfristål og hos Dansk Højtryk A/S kan vi derfor love, at jeres maskine vil holde længe og skabe mange rene dage i jeres firma.

8 produkter

|
pr. side
 1. Gulvvasker
  Gulvvasker
  Gulvvasker

  Priser fra 5.460,00 DKK ekskl. moms

 2. Overfladevasker
  Overfladevasker
  Overfladevasker

  Priser fra 2.850,00 DKK ekskl. moms

 3. Kantrenser
  Kantrenser
  Kantrenser
  3.925,00 DKK ekskl. moms
 4. Rotorarme Turbodevil
  Rotorarme Turbodevil
  Rotorarme Turbodevil

  Priser fra 690,00 DKK ekskl. moms

8 produkter

|
pr. side