Persondatapolitik

Dansk Højtryk A/S’ politik vedr. kunders og samarbejdspartneres persondata

Generelt om oplysninger

I denne persondatapolitik kan du læse mere om, hvordan Dansk Højtryk A/S behandler persondata og cookies. 

Persondata dækker enhver form for information om en identificeret eller identificerbar fysisk person. Persondata omfatter oplysninger som fx kunders kontaktoplysninger, søgeadfærd og købshistorik.   

En cookie er en lille tekstfil, der bliver lagt på din maskine, når du færdes på Dansk Højtryk A/S´ hjemmesider. En cookie bruges til at registrere, hvilke af vores sider du er på, og hvor længe.

 

Hvilke persondata modtager Dansk Højtryk A/S?

Dansk Højtryk A/S registrerer data om dig som en nødvendig del af et kontraktforhold med dig, herunder ved salg til os eller ved køb af varer og ydelser hos os. 

Fra kunder og samarbejdspartnere anmoder vi om almindelige kontaktoplysninger samt evt. betalingsoplysninger og får ved køb og salg oplysning om købs- og salgshistorik. 

Når du færdes på Dansk Højtryk A/S´ hjemmeside, indsamles oplysninger om din IP-adresse, din browser og evt. brugernavn samt hvilke af vores sider du færdes på og hvornår. 

Ønsker du ikke at Dansk Højtryk A/S behandler dine persondata, kan det hindre køb af varer eller ydelser hos os.

 

Hvad bruges personoplysningerne til?

Dansk Højtryk A/S bruger dine data til at gennemføre vores aftale med dig. 

Oplysninger om din færden på vores hjemmeside anvendes kun til udarbejdelse af statistik, som bl.a. kan bruges til at forbedre opbygningen af vores hjemmeside.

Dansk Højtryk A/S behandler udelukkende oplysninger om dig for at kunne opfylde vore forpligtelser overfor dig som kontraktpart.

 

Hvem videregiver Dansk Højtryk A/S personoplysninger til?

De personoplysninger, du afgiver til Dansk Højtryk A/S som led i en kontrakt, bruger vi til at gennemføre aftalen med dig, og videregiver ikke dine oplysninger, medmindre det er en del af aftalen med dig. 

Vi benytter Google Analytics til at se din færden på vores webshop, så Google Analytics får også adgang til informationer om hvilke sider her hos Dansk Højtryk’s webshop du besøger og hvor lang tid du bliver der.

 

 Hvordan beskyttes dine data?

Dansk Højtryk A/S er forpligtet til at sørge for beskyttelse af dine data. Dansk Højtryk A/S træffer sikkerhedsforanstaltninger mod, at oplysninger hændeligt eller ulovligt tilintetgøres, fortabes eller forringes, samt mod, at de kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med loven.

Heri ligger også, at dine data korrigeres, hvis vi opdager fejl i dine data, og at dine data slettes, når vi ikke længere har pligt til at opbevare de data og i øvrigt når de ikke længere er relevante, typisk fem år efter ophørt medlemskab eller efter sidste kontakt ved køb af varer eller services.

 

Særligt om cookies

Cookies anvendes med det formål at forbedre vores hjemmeside. Ved brug af vores hjemmeside accepterer du Dansk Højtryk A/S´ brug af cookies. Cookies slettes efter et par måneder efter dit sidste besøg. 

Hvis du ønsker at slette eller blokere cookies, kan du anvende nedenstående vejledning:

http://minecookies.org/cookiehandtering/

 

Dine rettigheder

Du har altid mulighed for at få oplyst, hvilke oplysninger, vi har registreret om dig og få en kopi af dine data samt til dataportabilitet, hvis det er relevant. Derudover kan du i henhold til persondatalovgivningen forlange forkerte oplysninger rettet, gøre indsigelse mod behandling eller få dine oplysninger begrænset - eller slettet, hvis vi ikke er forpligtet til at behandle dem. 

Hvis du har spørgsmål til Dansk Højtryk A/S´ behandling af dine data eller af vores hjemmesides brug af cookies eller ønsker flere oplysninger, kan du henvende dig til Dansk Højtryk A/S per telefon, e-mail eller post. Kontaktoplysningerne fremgår på vores hjemmeside. 

Ønsker du efter henvendelse til Dansk Højtryk A/S at klage over virksomhedens behandling af dine persondata, har du ret til at indgive en klage til Datatilsynet.