Hurtig levering - 1 - 3 hverdage

Professionel rådgivning kontakt vores team

Åben 24/7 Shop døgnet rundt

Sikker betaling Krypteret betaling

Returnering af varer

Returret og fortrydelsesret.

Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler på Dansk Højtryk A/S' webshop. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du:

1. Har modtaget din vare.

2. Får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om forskellige varer, som er bestilt i en ordre.

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved mail,

telefon eller lign. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette. 

- Du skal selv betale udgifterne forbundet med at sende et fortrudt køb retur.

- Din ordre skal afsendes retur til os uden forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb.

- Du bærer risikoen for varen fra varens levering, og ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind.

- Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end der er nødvendig for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord- du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

 - Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi dem som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige stand.

- For at modtage hele købsbeløbet retur, må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må gerne afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

- Vedlæg venligst kopi af faktura, påført bankforbindelse og konto nummer hvor til beløbet for den returnerede vare skal overføres. Og kassen mærket med ”Retur”.

Varen skal sendes til:

Dansk Højtryk A/S

Trunderupvej 1A

5683 Haarby

 

Så snart vi har modtaget din returpakke, vil vi sende dig en bekræftelse per e-mail. Vi behandler returpakker inden for 14 dage fra den dag, du sendte pakken tilbage.

Tilbagebetalingen sker inden for 14 dage fra den dag, du sendte pakken retur.

Denne fortrydelsesret gælder kun for ordre oprettet igennem Dansk Højtryk A/S' webshop.

Copyright © 2017 Dansk Højtryk A/S. CVR.Nr.: 38 48 78 84. All rights reserved.