Returnering af varer

Hvis du fortryder køb

Hos Dansk Højtryk A/S har du 14 dage returret fra den dag du modtager din varer.
Varen skal naturligvis returneres i samme stand som ved modtagelsen.
Ved skader og slid vurdere vi produktet og sætter en pris på værdiforringelsen.

Det er købers ansvar og omkostning at returnere en vare. Alle produkter, der returneres til Dansk Højtryk A/S skal være forsvarligt indpakket. 
Produktemballager må ikke bruges som som forsendelsesæsker, men skal pakkes forsvarligt ind i emballage eller forsendelsesæske.

Du er også velkommen til at aflevere din returpakke på vores adresse Trunderupvej 1A - 5683 Haarby.
OBS. Læg mærke til at de 14 dages returret kun gælder for produkter købt på vores webshop, og altså ikke fysisk/telefonisk handel.

Kan jeg bytte en vare?

Nej, du kan desværre ikke bytte din vare hos os, men du kan altid lægge en ny ordre for at modtage den rigtige vare. Den vare, du ikke ønsker at beholde kan du nemt og enkelt sende tilbage til os inden for 14 dage fra at du modtog varen, og vi vil tilbagebetale dig.
(Se mere om returnering overfor)


VIGTIGT: Original kvitering skal vedlægges.

Varen skal sendes til:
Dansk Højtryk A/S
Trunderupvej 1A
5683 Haarby

Mærket: Retur


OBS: hos Dansk Højtryk A/S tager vi ikke imod returvarer sendt til pakkeboks. Alle returvarer skal sendes direkte til vores adresse ellers vil der blive modregnet en fragtomkostning i returvarernes pris. 


Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af din pakke eller lade være med at hente den. Dansk Højtryk A/S vil blive pålagt en ekstra fragtomkostning. Denne fragtomkostning vil blive modregnet returvarernes pris. 

Har I modtaget min returpakke?

Så snart vi har modtaget din returpakke, vil vi sende dig en bekræftelse per e-mail. Vi behandler returpakker inden for 14 dage fra den dag, du sendte pakken tilbage. 

Hvornår kan jeg forvente min tilbagebetaling?

Tilbagebetalingen sker inden for 14 dage fra den dag, du sendte pakken retur.