Hurtig levering - 1 - 3 hverdage

Professionel rådgivning kontakt vores team

Åben 24/7 Shop døgnet rundt

Sikker betaling Krypteret betaling

Spørgsmål & Svar

Her finde du svar på de mest almindelige spørgsmål. Har du andre spørgsmål som du ikke kan finde et svar på, er du velkommen at kontakte os på telefon 70 12 12 70 eller sende en mail til info@danskhojtryk.dk


Jeg har en aftale om rabat, men jeg får ikke rabat på webshoppen?

Hvis du har lavet en aftale om rabat og du ikke kan se de rigtige priser her på webshoppen, så kontakt os på telefon 70 12 12 70 eller send en email til info@danskhojtryk.dk, så finder vi ud af hvad problemet er.


Hvordan tilmelder/afmelder jeg mig Dansk Højtryk A/S nyhedsbrev?

For at tilmelde dig Dansk Højtryk A/S nyhedsbrev, og derved få informationer om kampagner og specialtilbud, skal du udfylde feltet "Tilmeld dig vores nyhedsbrev" i bunden til højre på vores webshop.
For at afmelde dig nyhedsbrevet kan du gå ind på "Min Konto" og så videre ind på siden "Nyhedsbrev abonnementer", der der kan du trykke på et afkrydsningsfelt og derefter trykke på knappen "Gem". På alle vores nyhedsbrev er der også altid et link i bunden, som du kan trykke på for at afmelde.


Hvad betyder fjernlager?

Når der står at en varer er på fjernlager, betyder det at vi ikke har det i vores lagerhus, men at vi i stedet skal bestille varen til dig. Dette gør at det kan tage 1-4 hverdage før du modtager din varer.

Copyright © 2017 Dansk Højtryk A/S. CVR.Nr.: 38 48 78 84. All rights reserved.